QUI SOM

Benvinguts a l’Esquella!
Som la Isabel i el Ramon, dos apassionats del nostre entorn rural, de la nostra família i dels bons aliments.

Ramon

Sóc veterinari, fa anys que treballo i visc a la Cerdanya. Les vaques són el meu dia a dia i quan tinc un forat surto a descobrir camins (acompanyat sempre de la meva càmera fotogràfica).

Isabel

Sóc veterinària i he tingut la sort de crear aquest projecte en un moment molt especial per a mi, ja que ha coincidit amb el naixement del Biel. M’encanten les plantes, remenar a l’hort i cosir. Però actualment no arribo a tot així que he de prioritzar!

Nens

Ells tres són el motiu principal del naixement de L’Esquella. El Guillem, el Martí i el Biel són uns fanàtics dels iogurts i dels formatges!

Guillem

Constructor avançat de LEGO. S’enfila a tot arreu i cal vigilar quan hi ha formatge a la nevera perquè li encanta i menja a tota hora. El seu iogurt preferit és el batut de maduixa.

Martí

L’artista de la família. Li agrada disfressar-se, entona molt bé i té una super memòria per les cançons. Li xifla el dolç i el seu iogurt preferit és el de poma i alfàbrega.

Biel

Gaudeix menjant. Des de ben petit el sents fer “mmmmmm” mentre escura els plats.! Ara li donem iogurts naturals sense sucre però la veritat es que els ha tastat tots i li encanten!

Família

Tots cinc hem gaudit i som part de l’Esquella. Hem fet cates de iogurts, mil i una proves per seleccionar els gustos de l’Esquella… Sens dubte ells són els petits gourmets de la casa!

Soca

La Soca gaudeix menjant iogurts. Té 15 anys i anar a buscar pedres i el menjar són la seva debilitat!

Quira

La Quira acaba d’arribar a la nostra família i competeix amb la Soca per escurar les restes dels iogurts. Per aconseguir-ho, puja a sobre de la Soca i li fa massatges a l’esquena.