Els nostres proveïdors

La nostra matèria prima és la llet del Molí de la Clota. Utilitzem també productes elaborats per artesans locals de La Cerdanya, el que ens garanteix poder disposar d’uns ingredient amb una qualitat màxima i amb l’essència del nostre territori.

El Joan i la Mercè – El Molí de la Clota

Les vaques del Molí de la Clota pasturen amb vistes al Cadí, viuen en un entorn privilegiat i és per això que ens donen aquesta llet tan bona.
Cada dia, el Joan i la Mercè les munyen, les alimenten, les obren per a que surtin al camp, preparen biberons per les més petites, les mantenen netes i procuren pel seu benestar.

La Cati, el Joan i el Marcel – El Tupí de la Cerdanya

Ells són l’ànima del Tupí de la Cerdanya, artesans pioners del Pirineu que elaboren tot tipus de melmelades i ofereixen àpats deliciosos en un espai molt acollidor, l’antiga Escola de Bor.

Miquel i Mumi – Mel del paratge de la serra del boix

Apassionats per la seva feina, amb anys d’experiència en l’apicultura. Es dediquen a buscar els millors indrets per les seves abelles, plens de flors, per a que elles ens proveeixin d’aquest producte tan deliciós, la mel.

Sara i Miquel – 30 Cabres

Ells tenen un petit ramat de cabres a Éller, que cuiden amb una gran amor. Els seus formatges són exquisits i amb la seva llet excel·lent de pastura elaborem el iogurt de cabra.

El Michel – Lagrimus

Es defineix com a creador culinari: contínuament explora i innova fent ús dels fruits i productes que ens ofereix el nostre territori. El seu projecte es diu Lagrimus i té una gran varietat d’aliments saludables.

La Dolors – Cal Moliné

Ella és una apassionada de l’Art i és de Cal Moliné (Bruguera). En el seu entorn més pròxim recol·lecta les plantes i els fruits amb els que elabora els seus productes.