Condicions de Venda

Les vendes es realitzen a través de Làctics l’Esquella SL, amb domicili fiscal a C/Escoles n.11 Planta Baixa, 25720, Bellver de Cerdanya, Lleida i CIF B-25842378, i email: info@lesquella.cat, inscrit al Registre Mercantil de Lleida, al Tom 1543, Foli 144, Inscripció 1 i Fulla L-31303.

Preus
Els preus dels articles disponibles en aquestes pàgines inclouen l’IVA que els correspon. El client assumeix 9€ del cost dels ports (en paquets de fins a 15 Kg.)

Si la comanda supera els 15 Kg. s’afegirà un import per cobrir les despeses de transport.

Pagaments
Una vegada finalitzada l’adquisició de productes en aquesta pàgina, el client podrà escollir entre realitzar el pagament a través d’una targeta de crèdit o per transferència bancària. Mitjançant la plataforma STRIPE, en un entorn segur i xifrat, podrà introduir les dades de la seva targeta de crèdit (Visa o Mastercard).

Disponibilitat dels Productes
Intentem mantenir els nivells d’existències de la botiga online actualitzat en tot moment. En cas que s’exhaureixin les existències, s’oferirà al client o bé la devolució sencera de l’import pagat, o bé un producte alternatiu a l’escollit.

Lliuraments i Àmbit Geogràfic

Realitzem enviaments a tot Catalunya amb les condicions especificades en el present document. Per enviaments a altres punts podeu contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

Les comandes s’envien cada dimarts amb transport refrigerat, habitualment s’entreguen el dia posterior. Les comandes rebudes abans dels dilluns al migdia (12.00h) s’envien el dia posterior.

Devolucions
El client té el dret a retornar la mercaderia en aquells casos en que el paquet arribi defectuós (trencat, colpejat, moll etc). En aquest cas cal comunicar a Làctics l’Esquella a través del telèfon 648 143 036 abans de les 48h posteriors a la recepció, la intenció de formalitzar la devolució detallant-ne el motiu. Una vegada comprovat l’estat de la comanda, serà retornant el preu abonat.

El dret de devolució queda exempt per altres causes que no siguin responsabilitat directa de Làctics l’Esquella pel fet de no poder garantir que s’ha mantingut la cadena del fred un cop entregada la mercadería.

Dret de desistiment

En base a l’apartat d. de l’article 103 de la Llei 3/2014 queda excempt el dret de desistiment un cop el client hagi rebut el producte. La raó per aplicar aquesta condició és la comercialització de productes amb caducitats de curta durada i les condicions especifiques de conservació (refrigeració).

Es podrà exercir el dret de desistiment en el termini de 14 dies naturals quan no s’hagi realitzat l’entrega del producte al client pel motius anteriorment esmentats. Per exercir-lo cal notificar a Làctics l’Esquella la decisió de desistir de contracte a través d’una declaració inequívoca que ho manifesti enviant un correu electrònic a info@lesquella.cat.

Té a la seva disposició el formulari aquí.

Preguntes freqüents:

Puc recollir a la botiga?

Si, podeu realitzar la compra online i venir a recollir la vostra comanda a la botiga en horari comercial.

Què hem de fer si el paquet no arriba en bones condicions?

En cas que el paquet arribi en mal estat (moll, colpejat o trencat) us demanem que no l’obriu i contacteu amb nosaltres el mateix dia que el rebeu.

Puc suprimir una compra realitzada?

Podeu fer-ho sempre que no hagi estat enviat el paquet.